До уваги громадськості!

Повідомляємо, що до управління надійшов звіт про стратегічну екологічну оцінку «Детальний план території, земельних ділянок, які розташовані в межах Покалівського старостинського округу Овруцького району Житомирської області з метою зміни цільового призначення з «землі запасу» на «для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій» та передачі на умовах оренди, для будівництва об’єктів ВЕС» ТОВ «ВІНД СОЛАР ЕНЕРДЖІ» .

Відповідно до ст. 12 Закону «Про стратегічну екологічну оцінку» громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до  звіту про стратегічну екологічну оцінку. Усі зауваження і пропозиції до проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або вмотивовано їх відхиляє.

З метою громадського обговорення на сайті Овруцької міської ради оприлюднено Звіт про стратегічну екологічну оцінку.

Детально ознайомитися зі звітом та повідомленням про його оприлюднення можна на сайті Овруцької міської ради громади за посиланням:

http://ovruch.in.ua/2019/10/18/povidomlennya-pro-oprylyudnennya-proektu-dokumenta-derzhavnogo-planuvannya-ta-zvitu-pro-strategichnu-ekologichnu-otsinku/  

Строк громадського обговорення – 30 (тридцять) днів з моменту публікації.

Зауваження і пропозиції до Звіту із стратегічної екологічної оцінки, проекту Генерального плану подаються до:

Виконавчого комітету Овруцької міської ради Житомирської області за адресою: 11101 Житомирська обл., м. Овруч, вул. Тараса Шевченка, 43, або на електронну поштову скриньку: 04053370@mail.gov.ua, тел. (04148)
4-29-61. Строк подання зауважень і пропозицій до 18 листопада 2019 року. Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.